Bio Ania Muffinki babuni cynamonowe BIO
mąka PSZENNA*, tłuszcz kokosowy*, masa JAJOWA*, cukier trzcinowy*, cynamon* 2 %, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Zastanawiasz się nad zakupem produktu Muffinki babuni cynamonowe BIO marki Bio Ania?
Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano Muffinki babuni cynamonowe BIO marki Bio Ania:
Wartość energetyczna: 1935 kJ/461 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy nasycone: 3,6 g
Węglowodany: 55 g
w tym cukry: 29 g
Białko: 8,9 g
Sól: 0,96 g
Producent marki Bio Ania opisuje Muffinki babuni cynamonowe BIO tak:
mąka PSZENNA*, tłuszcz kokosowy*, masa JAJOWA*, cukier trzcinowy*, cynamon* 2 %, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
inne produkty w kategorii rogaliki, babeczki