Bio Ania Muffinki babuni cynamonowe BIO
mąka PSZENNA*, tłuszcz kokosowy*, masa JAJOWA*, cukier trzcinowy*, cynamon* 2 %, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Zastanawiasz się nad zakupem produktu Muffinki babuni cynamonowe BIO marki Bio Ania?
Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano Muffinki babuni cynamonowe BIO marki Bio Ania:
Wartość energetyczna: 1935 kJ/461 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy nasycone: 3,6 g
Węglowodany: 55 g
w tym cukry: 29 g
Białko: 8,9 g
Sól: 0,96 g
Producent marki Bio Ania opisuje Muffinki babuni cynamonowe BIO tak:
mąka PSZENNA*, tłuszcz kokosowy*, masa JAJOWA*, cukier trzcinowy*, cynamon* 2 %, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Poznaj prawdziwe opinie na temat towaru Muffinki babuni cynamonowe BIO firmy Bio Ania. Poniższe oceny są subiektywne, ale zostały wystawione przez konsumentów, którzy zamówili ten produkt.
Jak dodać opinię?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 1 oceny.
inne produkty w kategorii rogaliki, babeczki