B.M.C Pulpety z łososia w kremie pomidorowym
Na tej stronie znajdziesz przydatne informacje na temat produktu B.M.C Pulpety z łososia w kremie pomidorowym firmy B.M.C..
Jak powstał produkt B.M.C Pulpety z łososia w kremie pomidorowym firmy B.M.C. - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
pulpety z łososia 50% (łosoś - Salmo salar / wyhodowane w Norwegii): w tym rozdrobnione mięso z łososia 80%; woda, koncentrat pomidorowy 18%, cukier, cebula, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, koncentraty białek sojowych, maltodekstryna, substancje zagęszczające: E 407, E 412, E 415, E 1422; mieszanka przypraw (zawiera seler, soję, wzmacniacz smaku: E 621), sól, błonnik pszenny, mąka pszenna, skrobia modyfikowana, warzywa suszone mielone: seler, pasternak; ekstrakty przypraw: pieprz czarny, papryki słodka.
inne produkty w kategorii konserwy rybne