szprot (Sprattus sprattus / obszar połowu: Morze Bałtyckie FAO 27. III d / złowione w morzu włokiem pelagicznym) (55% ryby przed sterylizacją), sos pomidorowy (45% przed sterylizacją): woda, koncentrat pomidorowy (17%), cukier, musztarda (woda, ocet spirytusowy, gorczyca biała, cukier, sól, przyprawy), skrobia kukurydziana modyfikowana, olej rzepakowy, sól, mąka pszenna, substancja zagęszczająca: guma guar, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy, mieszanka przypraw, naturalny aromat papryki
Fala
Konserwa rybna sterylizowana.
Przechowywać w temp. od +4°C do +25°C przy wilgotności względnej do 80%.
Puszka konserwowa
Wyprodukowano dla
Bakoma Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Bakoma Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia: 0-801-340-000