Dowiedz się z jakich składników powstał produkt Napój migdałowy z dodatkiem wapnia marki Alpro:
woda, migdały (2,5 %), cukier, fruktoza, regulatory kwasowości (fosforany potasu), wapń, naturalne aromaty, stabilizatory (guma gellan, guma guar), sól morska
Producent marki Alpro opisuje Napój migdałowy z dodatkiem wapnia tak:
Alpro Barista Migdałowy to roślinna alternatywa dla mleka, dzięki której przygotujesz pyszne cappuccino i latte macchiato. Produkujemy go w 100% na bazie roślin, dlatego nie zawiera laktozy. Napój doskonale się pieni, jest bezglutenowy, stanowi źródło wapnia i ma niską zawartość cukrów oraz tłuszczu. Dodaj Alpro Barista Migdałowy do swojej ulubionej kawy i rozpocznij dzień ze smakiem!
Doskonale się pieni, Źródło wapnia, Niska zawartość cukru, 100% roślinny, Naturalnie bez laktozy, Bezglutenowy, Naturalnie niska zawartość tłuszczu
Alpro
Napój migdałowy z dodatkiem wapnia.
Najlepiej spożyć przed: na górze opakowania. Przechowywać w temperaturze od +1°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze od +1°C do +7°C, nie dłużej niż 5 dni.
Produkt przed spienianiem należy schłodzić w lodówce. Przed otwarciem dobrze wstrząsnąć. Spieniać do temperatury nie wyższej niż 60°C. Nie spieniać ponownie. Może być używany na gorąco lub na zimno, nadaje się do przygotowania różnych rodzajów kawy.
Karton