Wiedza o produkcie jest ważna - sprawdź listę składników Inka:
woda, migdały 3 %, maltodekstryna, regulator kwasowości: fosforan dipotasowy, węglan wapnia, białko grochu, sól, stabilizatory: guma gellan, lecytyna słonecznikowa, witamina D, witamina B12, ryboflawina (witamina B2)
Producent marki Inka opisuje Napój migdałowy z wapniem i witaminami, UHT tak:
Dobre w swej naturze
Doskonała roślinna alternatywa mleka, która wzbogaci smak ulubionej kawy.
idealne do spieniania, bez dodatku cukru, źródło wapnia i witamin D, B2, B12, odpowiedni dla wegan
Inka
Napój migdałowy z wapniem i witaminami, UHT.
Najlepiej spożyć przed: patrz góra opakowania.
Po otwarciu przechowuj w lodówce, nie dłużej niż 4 dni.
By uzyskać idealną piankę, najpierw schłódź napój w lodówce, następnie tuż przed podaniem podgrzej do 60 stopni i spieniaj.
Wstrząśnij przed użyciem
Zostań domowym baristą!
Kawa wiśniowo - orzechowa
Przygotowujemy podwójne espresso. Na dno kubka dodać 2 łyżeczki gładkiego masła orzechowego i 2 łyżeczki musu wiśniowego i wymieszać. Dodać 200 ml spienionego napoju migdałowe Barista. Wierzch udekorować odrobiną czekolady
Karton