Alce Nero Sos warzywny ortolana BIO
Składniki:
Cukinia*(41%), mix warzyw w różnych proporcjach*(36%), woda, oliwa z oliwek extra virgin*, cukier trzcinowy*, sól, czosnek*, pieprz*, bazylia*(0,02%), regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli IT BIO CPB 4966.
Wartość odżywcza w 100g:
wartość energetyczna - 64 kcal (264 kJ)
białko - 1,1 g
węglowodany - 4,2 g, w tym cukier - 4 g
tłuszcz - 4,7 g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe - 0,75 g
sód - 0,74 g
Na tej stronie znajdziesz przydatne informacje na temat produktu Sos warzywny ortolana BIO firmy Alce Nero.
Dowiedz się z jakich składników powstał produkt Sos warzywny ortolana BIO marki Alce Nero:
Cukinia* (43%), woda, cebula* (14%), marchew * (8%), papryka* (8%), pomidory* (6%), oliwa z oliwek extra vergin* (4%), cukier trzcinowy*, sól, czosnek*, pieprz*, bazylia*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
Producent marki Alce Nero opisuje Sos warzywny ortolana BIO tak:
Składniki:
Cukinia*(41%), mix warzyw w różnych proporcjach*(36%), woda, oliwa z oliwek extra virgin*, cukier trzcinowy*, sól, czosnek*, pieprz*, bazylia*(0,02%), regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli IT BIO CPB 4966.
Wartość odżywcza w 100g:
wartość energetyczna - 64 kcal (264 kJ)
białko - 1,1 g
węglowodany - 4,2 g, w tym cukier - 4 g
tłuszcz - 4,7 g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe - 0,75 g
sód - 0,74 g
inne produkty w kategorii sosy