Kummer Kiełbasa krakowska sucha
kiełbasa wieprzowo-wołowa grubo rozdrobniona wędzona parzona podsuszana w osłonce niejadalnej


Zainteresował Cię produkt Kiełbasa krakowska sucha marki Kummer?
Wiedza o produkcie jest ważna - sprawdź listę składników Kummer:
mięso wieprzowe, mięso wołowe, sól, przyprawy naturalne, dekstroza, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, cukier, substancja konserwująca-azotyn sodu.
100g produktu wyprodukowano z 90g mięsa wieprzowego i 22g mięsa wołowego.
Producent marki Kummer opisuje Kiełbasa krakowska sucha tak:
kiełbasa wieprzowo-wołowa grubo rozdrobniona wędzona parzona podsuszana w osłonce niejadalnej
Przechowywać w temperaturze od 2 do 10°C (pakowane), luzem 2-18°C
inne produkty w kategorii kiełbasy, parówki
Kummer Kiełbasa krakowska sucha w sklepie dodomku.pl należy do kategorii kiełbasy, parówki. W tym dziale aktualnie dostępnych jest 118 innych produktów - zapoznaj się z pełną ofertą, żeby nie ominęła Cię żadna okazja.
mięso (134 g wieprzowego i 15 g wołowego wykorzystano do przygotowania 100 g gotowego produktu), sól, przyprawy (w tym czosnek), przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja(...)


Cena: 8,77 zł
PLN https://dodomku.pl/Sokolow_Gold_kielbasa_Krakowska_2x50g/20868.htmlmięso wieprzowe z szynki, sól, przyprawy, ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu, Na 100 g wyrobu gotowego zużyto 146 (...)


Cena: 15,26 zł
PLN https://dodomku.pl/Krakus_Krakowska_sucha_z_szynki/105378.htmlmięso wieprzowe z szynki (100 g produktu wytworzono ze 146 g mięsa wieprzowego z szynki), sól, przyprawy, aromaty, glukoza, ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz (askorbinian sodu)


Cena: 8,27 zł
PLN https://dodomku.pl/Krakus_Krakowska_sucha_z_szynki_wieprzowa/105379.htmlmięso wieprzowe (100 g produktu otrzymano ze 125 g mięsa wieprzowego), sól, naturalne aromaty, ekstakty przypraw i owoców, przyprawy


Cena: 9,59 zł
PLN https://dodomku.pl/Dolina_Dobra_Kielbasa_krakowska/107171.htmlmięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy, glukoza, cukier, koncentrat buraka ćwikłowego, barwnik: kwas karminowy, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja k(...)


Cena: 9,21 zł
PLN https://dodomku.pl/Sokolow_Salami_wieprzowe_w_plastrach/20871.htmlmięso wieprzowe (100 g produktu otrzymano z 171 g mięsa (w tym 30 g mięsa wieprzowego z szynki)), sól, przyprawy, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwując(...)


Cena: 16,63 zł
PLN https://dodomku.pl/Krakus_Kabanosy_klasyczne_z_szynka/23485.htmlMoże zainteresują Cię również inne towary firmy Kummer? Aktualna oferta przedstawiona jest poniżej.
mięso wieprzowe, mięso wołowe, sól, przyprawy naturalne, cukier, substancja konserwująca-azotyn sodu. 100g produktu wyprodukowano z 94g mięsa wieprzowego i 22g mięsa wołoweg(...)


Cena: 19,31 zł
PLN https://dodomku.pl/Kummer_Kielbasa_wiejska/35445.html2025-04-29
Cena: 12,95 zł
PLN https://dodomku.pl/Kummer_Kielbasa_slaska_cienka/35446.html2025-04-08
Cena: 11,15 zł
PLN https://dodomku.pl/Kummer_Kielbasa_starowiejska/35447.html2025-04-16
surowce wieprzowe 47% (skórki wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, mięso wieprzowe 15%), woda, krew wieprzowa, kasza jęczmienna i kasza manna (gluten), sól, przyprawy naturalne, sub(...)


Cena: 8,39 zł
PLN https://dodomku.pl/Kummer_Krupniok/39848.html2025-04-08
mięso wieprzowe, mięso wołowe, sól, przyprawy naturalne, jałowiec(0,3%), cukier, dekstroza, przeciwutleniacz- kwas askorbinowy, substancja konserwująca-azotyn sodu 100g produ(...)


Cena: 15,54 zł
PLN https://dodomku.pl/Kummer_Kielbasa_jalowcowa/39852.html2025-04-28
mięso wieprzowe, mięso wołowe, sól, przyprawy naturalne, dekstroza, przeciwutleniacz- kwas askorbinowy, cukier, substancja konserwująca-azotyn sodu. 100g produktu wyprodukowa(...)


Cena: 17,68 zł
PLN https://dodomku.pl/Kummer_Kielbasa_mysliwska/39974.html2025-04-28
surowce wieprzowe 67% (tłuszcz wieprzowy, skórki wieprzowe, mięso wieprzowe 15%, wątroba wieprzowa 11%), woda, kasza manna (gluten), sól, przyprawy naturalne, substancja konse(...)


Cena: 7,70 zł
PLN https://dodomku.pl/Kummer_Pasztetowa_wyborowa/40268.html2025-04-24