Wiedza o produkcie jest ważna - sprawdź listę składników Tao Tao:
mąka ryżowa (76,6%), skrobia z tapioki (23,3%), sól
Producent marki Tao Tao opisuje Makaron ryżowy z tapioką wstążki tak:
Makaron ryżowy z tapioką wstążki Tao Tao to produkt naturalnie bezglutenowy, który powstaje wyłącznie z mąki ryżowej, tapioki i wody. Makaron ryżowy z tapioką wstążki Tao Tao ma delikatny smak, polecany jest do zup i sałatek. Idealnie sprawdza się jako składnik dań mięsnych i warzywnych prosto z patelni lub woka.
bezglutenowy, bez gotowania!
Tao Tao
Tao Tao - Harmonia Smaków
Makaron ryżowy z tapioką wstążki
Przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu.
Sposób przyrządzania: Makaron włożyć do naczynia i zalać wrzątkiem. Pozostawić pod przykryciem na ok. 5 minut. Odcedzić.
Zgrzewane
Wietnam
Wyprodukowano wyłącznie dla:
TAN-VIET International S.A.
ul. Marco Polo 9
83-031 Łęgowo
Polska