Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano Sos chiński. Sos warzywno-owocowy z kiełkami fasoli mung oraz grzybami mun. Pasteryzowany marki Łowicz:
woda, cukier, cebula (9 %), brzoskwinia, seler, koncentrat pomidorowy (7 %), ananas (5,5 % ), przecier jabłkowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, ocet spirytusowy, pędy bambusa (2 %), seler naciowy (2 %), kiełki fasoli mung (2 %), sól, grzyby mun (0,38 %), przyprawy (w tym imbir), aromaty
Producent marki Łowicz opisuje Sos chiński. Sos warzywno-owocowy z kiełkami fasoli mung oraz grzybami mun. Pasteryzowany tak:
pełen warzyw, bez konserwantów, Polska Marka
Łowicz
Łowicz
Samo najlepsze!
Sos chiński. Sos warzywno-owocowy z kiełkami fasoli mung oraz grzybami mun. Pasteryzowany.
Chroń przed światłem. Po otwarciu przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 48 godzin.
Przepis na kurczaka po chińsku
Potrzebujesz: sos chiński Łowicz, ok. 400 g piersi kurczaka, 2 łyżki oleju, ok. 3 torebki ryżu.
1. Mięso pokrój w kostkę.
2. Podsmaż na 2 łyżkach oleju.
3. Dodaj sos i podgrzej ok. 3 minuty.
4. Podaj z ryżem.
Opakowanie sosu użyte w przepisie wystarczy do przygotowania dania dla 3 osób.
Słoik