Dowiedz się z jakich składników powstał produkt Sos pieczarkowy z podgrzybkiem. Sos warzywno-pieczarkowy z podgrzybkiem. Pasteryzowany marki Łowicz:
woda, cebula, koncentrat pomidorowy (7,4 %), pieczarki (7,3 %), marchew (4,5 %), skrobia modyfikowana kukurydziana, przecier jabłkowy, cukier, olej rzepakowy, sól, przyprawy (w tym pieprz czarny), ekstrakty przypraw, zioła, podgrzybek suszony (0,15 %), regulator kwasowości - kwas cytrynowy, glukoza, suszone warzywa (w tym szczypior), aromaty
Producent marki Łowicz opisuje Sos pieczarkowy z podgrzybkiem. Sos warzywno-pieczarkowy z podgrzybkiem. Pasteryzowany tak:
pełen warzyw, bez konserwantów, Polska Marka
Łowicz
Łowicz
Samo najlepsze!
Sos pieczarkowy z podgrzybkiem. Sos warzywno-pieczarkowy z podgrzybkiem. Pasteryzowany.
Chroń przed światłem. Po otwarciu przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 48 godzin.
Przepis na makaron świderki z kurczakiem
Potrzebujesz: sos pieczarkowy z podgrzybkiem Łowicz, ok. 400 g piersi kurczaka, 2 łyżki oleju, 300 g makaronu świderki Lubella.
1. Mięso pokrój w kostkę.
2. Podsmaż na 2 łyżkach oleju.
3. Dodaj sos i podgrzej ok. 3 minuty.
4. Podawaj z makaronem świderki.
Opakowanie sosu użyte w przepisie wystarczy do przygotowania dania dla 3 osób.
Słoik