Owoce prażone charakteryzują się plastyczną i smarownością. Podczas wypieku nie wyciekają i nie nasączają ciasta. Mają szerokie zastosowanie do słodkich wypieków.
jabłka (90%), cukier, skrobia, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, Sporządzono z 90 g owoców na 100 g produktu


Cena: 7,46 zł
PLN https://dodomku.pl/Stovit_Fruta_jablka_prazone_z_cukrem/24335.htmljabłka (90%), cukier, skrobia, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, aromat orzecha laskowego, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, Sporządzono z 90 g owoców na 100 g produktu


Cena: 7,46 zł
PLN https://dodomku.pl/Stovit_Jablka_prazone_z_nuta_orzecha_laskowego/92036.html2022-12-30
jabłka (75%), cukier, skórka pomarańczowa (15%), skrobia, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, Sporządzono z 90 g owoców na 100 g produktu


Cena: 7,46 zł
PLN https://dodomku.pl/Stovit_Jablka_prazone_ze_skorka_pomaranczowa/24338.html2022-09-30