Wiedza o produkcie jest ważna - sprawdź listę składników Sokołów:
mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, posypka pomidor suszony (4 %): (zawiera: żelatynę wieprzową, substancję konserwującą: E202), sól, przyprawy, aromaty, błonnik pszenny bezglutenowy, glukoza, cukier, barwnik: E120, przeciwutleniacz: E316, substancja konserwująca: E250, kultury starterowe, Do wytworzenia 100 g produktu zużyło 132 g mięsa wieprzowego
Producent marki Sokołów opisuje Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona, surowa, wędzona, suszona, dojrzewająca tak:
produkt o wysokiej jakości
Sokołów
Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona, surowa, wędzona, suszona, dojrzewająca.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze: od +1°C do +10°C.
Po otwarciu spożyć w ciągu 72 godzin.
Tacka
„SOKOŁÓW" S.A.,
Al. 550-lecia 1,
08-300 Sokołów Podlaski
„SOKOŁÓW" S.A.,
Al. 550-lecia 1,
08-300 Sokołów Podlaski