Fala Amur Biały w sosie paprykowym
Na tej stronie znajdziesz przydatne informacje na temat produktu Konserwa rybna sterylizowana firmy Fala.
Chcesz wiedzieć z czego wyprodukowano Fala Amur Biały w sosie paprykowym? Sprawdź listę składników:
Ryba (amur biały* / Ctenopharyngodon idella / wyhodowane w akwakulturach polskich) 50%, sos paprykowy 50% (woda, papryka konserwowa 21%, koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, skrobia kukurydziana modyfikowana, sól, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar; naturalny aromat papryki, płatki chili), *z połączonych kawałków ryby.
Wartości odżywcze (%) | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 380 kJ / 91 kcal |
Tłuszcz | 3,7 g |
w tym kwasy nasycone | 0,7 g |
Węglowodany | 3,8 g |
w tym cukry | 3,8 g |
Białko | 9,8 g |
Sól | 1,6 g |
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. |
Ryba : | Zawiera |
Gorczyca : | Zawiera |
Producent marki Fala opisuje Konserwa rybna sterylizowana tak:
inne produkty w kategorii konserwy rybne