Jak powstał produkt Czekolada z nadzieniem (45 %) malinowym z dziką różą i kolagenem firmy Wawel - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
czekolada 55 % [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (shea), emulgator: lecytyny], tłuszcz roślinny (palmowy), cukier, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), suszony koncentrat malinowy 1,8 % (maltodektryna, zagęszczony sok malinowy 45%), hydrolizat kolagenowy 0,4 %, suszony ekstrakt z dzikiej róży 0,3 %, aromaty naturalne, emulgator: lecytyny, Czekolada: masa kakaowa minimum 43 %, Oprócz tłuszczu kakaowego czekolada zawiera tłuszcze roślinne
Producent marki Wawel opisuje Czekolada z nadzieniem (45 %) malinowym z dziką różą i kolagenem tak:
Danusia
Oryginalna od 1918 roku
Beauty*
Pamiętaj, że zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia są ważne! Korzystny efekt występuje po spożyciu całej miniczekolady w ramach zróżnicowanej i zbilansowanej diety.
*Witamina C pomaga w prawidłowej produkcji kolagenu w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania skóry
dzika róża - naturalne źródło witaminy C + kolagen
Wawel
Czekolada z nadzieniem (45 %) malinowym z dziką różą i kolagenem.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Folia kurczliwa