Jak powstał produkt Czekolada mleczna z nadzieniem (50 %) kokosowym z chrupkami ryżowymi firmy Wawel - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
czekolada mleczna 50 % [cukier, mleko w proszku pełne, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny (shea), tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyny], tłuszcz roślinny (palmowy, kokosowy), cukier, wiórki kokosowe 9,6 %, mleko w proszku odtłuszczone, chrupki ryżowe 1,5 % (mąka ryżowa, cukier, sól), emulgator: lecytyny, aromat naturalny, Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 30 %, masa mleczna minimum 18 %, Oprócz tłuszczu kakaowego czekolada mleczna zawiera tłuszcze roślinne
Producent marki Wawel opisuje Czekolada mleczna z nadzieniem (50 %) kokosowym z chrupkami ryżowymi tak:
Wawel
Czekolada mleczna z nadzieniem (50 %) kokosowym z chrupkami ryżowymi.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Pudełko