Sokołów parówki z szynki 93% mięsa


Oglądasz produkt o nazwie Produkt wieprzowy, homogenizowany, wędzony, parzony, bez osłonki firmy Sokołów.
Wiedza o produkcie jest ważna - sprawdź listę składników Sokołów:
mięso wieprzowe z szynki 93%, bulion wołowy (woda, białko wołowe, sól), sól, białko wieprzowe kolagenowe, aromaty, przyprawy i ich ekstrakty, regulatory kwasowości: cytryniany sodu, octany sodu; przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, aromat dymu wędzarniczego, substancja konserwująca: azotyn sodu.
Wartości odżywcze (%) | w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 1172 kJ/283 kcal |
Tłuszcz | 25 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 10 g |
Węglowodany | 1,5 g |
w tym cukry | 0,5 g |
Białko | 13 g |
Sól | 2,2 g |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) |
Seler : | Może zawierać |
Zboża zawierające gluten : | Może zawierać |
Gluten : | Może zawierać |
Mleko : | Może zawierać |
Gorczyca : | Może zawierać |
Soja : | Może zawierać |
Producent marki Sokołów opisuje Produkt wieprzowy, homogenizowany, wędzony, parzony, bez osłonki tak:
garnek
Podgrzać nie doprowadzając do wrzenia
kuchenka mikrofalowa
Podgrzać pod przykryciem w niewielkiej ilości wody 45 sekund/moc 650W
patelnia
Usmażyć lub zapiec wg uznania
Al. 550-lecia 1
08-300 Sokołów Podlaski
Al. 550-lecia 1
08-300 Sokołów Podlaski
Poznaj prawdziwe opinie na temat towaru Produkt wieprzowy, homogenizowany, wędzony, parzony, bez osłonki firmy Sokołów. Poniższe oceny są subiektywne, ale zostały wystawione przez konsumentów, którzy zamówili ten produkt.
Jak dodać opinię?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: bardzo dobry 4/5
Na podstawie 18 ocen.
Poznaj produkty marki Sokołów - w aktualnej ofercie mamy 49 produktów Sokołów.
mięso 90 % (w tym: mięso z kurczaka 85 %, mięso cielęce 5 %), skrobia ziemniaczana, sól, aromaty, przyprawy, ekstrakty przypraw


Cena: 6,58 zł
PLN https://dodomku.pl/Sokolow_Sokoliki_parowki_drobiowocielece_wedzone_i_parzone._87_miesa/32923.htmlmięso wieprzowe, mięso wołowe, substancja żelująca: alginian sodu, sól, białko sojowe, przyprawy i ekstrakty przypraw, aromaty, hydrolizat białka roślinnego (z kukurydzy), prz(...)


Cena: 7,61 zł
PLN https://dodomku.pl/Sokolow_Gold_Kabanosy_polskie/69582.htmlmięso wieprzowe, substancja żelująca: alginian sodu, sól, przyprawy, regulator kwasowości: mleczan wapnia, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, glukoza, aromaty (w tym dy(...)


Cena: 7,61 zł
PLN https://dodomku.pl/Sokolow_Gold_Kabanosy_amerykanskie/78859.htmlmięso wieprzowe, mięso wołowe, substancja żelująca: alginian sodu, sól, białko sojowe, przyprawy, aromaty, hydrolizat białka roślinnego (z kukurydzy), przeciwutleniacz: askorb(...)


Cena: 5,70 zł
PLN https://dodomku.pl/Sokolow_Gold_Premium_Kabanosy_Wloskie/94475_2318252_570.htmlmięso wieprzowe z szynki (83 %), woda, sól, stabilizatory: trifosforany, karagen, białko wieprzowe kolagenowe, białko sojowe, maltodekstryna, glukoza, cukier, hydrolizat białk(...)


Cena: 9,46 zł
PLN https://dodomku.pl/Sokolow_Szynka_Basiuni/19600.htmlmięso (134 g wieprzowego i 15 g wołowego wykorzystano do przygotowania 100 g gotowego produktu), sól, przyprawy (w tym czosnek), przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja(...)


Cena: 8,77 zł
PLN https://dodomku.pl/Sokolow_Gold_kielbasa_Krakowska_2x50g/20868.htmlmięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy, glukoza, cukier, koncentrat buraka ćwikłowego, barwnik: kwas karminowy, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja k(...)


Cena: 9,21 zł
PLN https://dodomku.pl/Sokolow_Salami_wieprzowe_w_plastrach/20871.htmlszynka wieprzowa, sól, przyprawy, glukoza, cukier, laktoza (z mleka), przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu, kultury starterowe. Do wytwo(...)


Cena: 15,23 zł
PLN https://dodomku.pl/Sokolow_Szynka_sarmacka/23536.html2025-06-16