Sokołów Żeberka wołowe wolno gotowane w sosie winnym z rozmarynem
Wolno gotowana wołowina, którą wyróżnia wyborny smak i głęboki aromat, przypadnie do gustu każdemu wielbicielowi mięsnej tradycji. Zgodnie z instrukcją podaną na opakowaniu można je przygotować na grillu lub w piekarniku. W obu przypadkach z przyrządzeniem potrawy poradzi sobie nawet początkujący kucharz, a efekt zawsze będzie znakomity. Dzięki specjalnie wyselekcjonowanym przyprawom i doskonałej recepturze żeberka nie mają sobie równych i stanowią doskonałą propozycję na rodzinny obiad lub wieczorne spotkanie z przyjaciółmi.
Zastanawiasz się nad zakupem produktu Żeberka wołowe wolno gotowane w sosie winnym z rozmarynem marki Sokołów?
Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano Żeberka wołowe wolno gotowane w sosie winnym z rozmarynem marki Sokołów:
Mięso wołowe z kością (97 %) (zawiera naturalnie wytopiony tłuszcz i sok mięsny), sól, skrobia kukurydziana, cukier, wino w proszku, mąka ryżowa, cukier palony, ekstrakt słodowy, przyprawy (w tym rozmaryn), ekstrakty przypraw.
energia: 1173 kJ/283 kcal
tłuszcz 22 g
- w tym kwasy nasycone 11 g
węglowodany 2 g
- w tym cukry 0,8 g
białko 19 g
sól 1,4 g
Możliwa obecność: soi, mleka (łącznie z laktozą), selera, gorczycy.
Producent marki Sokołów opisuje Żeberka wołowe wolno gotowane w sosie winnym z rozmarynem tak:
Wolno gotowana wołowina, którą wyróżnia wyborny smak i głęboki aromat, przypadnie do gustu każdemu wielbicielowi mięsnej tradycji. Zgodnie z instrukcją podaną na opakowaniu można je przygotować na grillu lub w piekarniku. W obu przypadkach z przyrządzeniem potrawy poradzi sobie nawet początkujący kucharz, a efekt zawsze będzie znakomity. Dzięki specjalnie wyselekcjonowanym przyprawom i doskonałej recepturze żeberka nie mają sobie równych i stanowią doskonałą propozycję na rodzinny obiad lub wieczorne spotkanie z przyjaciółmi.
Temperatura przechowywania od 0°C do +6°C
Na Grillu: żeberka grillować na średnio rozgrzanym grillu, od 7 do 10 minut z każdej strony, obracając do uzyskania porządanego przyrumienienia. W międzyczasie polewać żeberka sosem z worka.
W Piekarniku: wyjąć żeberka z worka foliowego i umieścić w naczyniu żaroodpornym. Piec pod przykryciem w temperaturze 180°C przez 20 minut.
Żeberka pakowane próżniowo w dodatkowej folii.
Polska
"SOKOŁÓW" S.A.; Al. 550-lecia 1; 08-300 Sokołów Podlaski
"SOKOŁÓW" S.A.; Al. 550-lecia 1; 08-300 Sokołów Podlaski
inne produkty w kategorii mięso wolno gotowane i do upieczenia