Jak powstał produkt Czekolada mleczna z całymi migdałami (25 %) firmy Ritter - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
cukier, MIGDAŁY, tłuszcz kakaowy¹, miazga kakaowa¹, MLEKO w proszku pełne, LAKTOZA (z MLEKA), MLEKO w proszku odtłuszczone, bezwodny tłuszcz MLECZNY, emulgator: lecytyny (z SOI), Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 30 %, ¹Rainforest Alliance Certified
Producent marki Ritter opisuje Czekolada mleczna z całymi migdałami (25 %) tak:
Ritter Sport
Czekolada mleczna z całymi migdałami (25 %).
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Torebka
Alfred Ritter GmbH & Co. KG
D-71111 Waldenbuch,
Niemcy
Alfred Ritter GmbH & Co. KG
D-71111 Waldenbuch,
Niemcy