Jak powstał produkt Kapuśniak z mięsem wieprzowym. Zupa pasteryzowana firmy Profi - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
bulion drobiowo - wołowy (woda, wywar z porcji z kurczaka, wywar z mostków wołowych, przyprawy), kapusta kwaszona 16% (kapusta biała, sól), warzywa (marchew, ziemniaki 3,6%, seler), mięso wieprzowe 7%, boczek wieprzowy wędzony 3% (mięso wieprzowe, woda, sól), skrobia kukurydziana, olej rzepakowy, sól, cukier, majeranek 0,1%, pieprz, kmin rzymski
Producent marki Profi opisuje Kapuśniak z mięsem wieprzowym. Zupa pasteryzowana tak:
Idealna propozycja dla miłośników kwaśnych i wyraźnych smaków. Jej bazę stanowi kwaszona kapusta, warzywa oraz mięso wieprzowe, a aromatu zupie dodaje wędzony boczek i majeranek.
Laur Klienta - Odkrycie 2019, 100% najlepszych składników, podgrzej i jedz, smak domowej zupy, produkt bezglutenowy, bez konserwantów, bez barwników
Profi
Kapuśniak z mięsem wieprzowym. Zupa pasteryzowana.
1 porcja (330 g) zawiera: energia 650 kJ 155 kcal 8%*
w 100 g: 197 kJ/ 47 kcal
*RWS
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal).
Znak przekreślonego kłosa - PL-014-051
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Okładka