Profi Fasolka po bretońsku z kiełbasą wieprzową
Na tej stronie znajdziesz przydatne informacje na temat produktu Fasolka po bretońsku z kiełbasą wieprzową. Zupa sterylizowana firmy Profi.
Jak powstał produkt Fasolka po bretońsku z kiełbasą wieprzową. Zupa sterylizowana firmy Profi - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
woda, fasola biała 10%, kiełbasa wieprzowa 10% (mięso wieprzowe, sól, skrobia modyfikowana, przyprawy, cukier), cebula 5%, pulpa pomidorowa 4%, koncentrat pomidorowy 3%, mąka pszenna, skrobia modyfikowana, słonina wieprzowa wędzona, sól, cukier, papryka, czosnek, przyprawy
Wartości odżywcze (%) | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 347 kJ / 83 kcal |
Tłuszcz | 3,1 g |
- w tym kwasy nasycone | 1,1 g |
Węglowodany | 8,6 g |
- w tym cukry | 1,6 g |
Błonnik | 2,0 g |
Białko | 4,1 g |
Sól | 1,1 g |
Pszenica : | Zawiera |
Producent marki Profi opisuje Fasolka po bretońsku z kiełbasą wieprzową. Zupa sterylizowana tak:
inne produkty w kategorii gotowe dania i zupy