Pierogarnia Piaski uszka z kapustą i grzybami leśnymi
Pierogarnia Piaski
masa netto
400 g
cena za kilogram
25,30 zł / kg
Kod kreskowy(EAN):
5903111953294
5903111953294
Produkt chwilowo niedostępny
10.12
PLN
NewCondition
dodomku.pl
(dawniej ruskie) ręcznie klejone 400 g
32,05 zł/kg
Cena: 12,82 zł
PLN
https://dodomku.pl/Pieruski_Pierogi_Ukrainskie_dawniej_ruskie_recznie_klejone/82147.html
1
0
10
Kapusta kiszona 45%, mąka pszenna (zawiera gluten), woda, olej roślinny, grzyby (borowik, podgrzybek, maśla) 2%, cebula smażona, bułka tarta, tymianek, sól, pieprz, kminek.
i grzybami ręcznie klejone 400 g
34,98 zł/kg
Cena: 13,99 zł
PLN
https://dodomku.pl/Pieruski_Pierogi_z_kapusta_i_grzybami_recznie_klejone/82148.html
1
0
8
klejone 400 g
37,23 zł/kg
Cena: 14,89 zł
PLN
https://dodomku.pl/Pieruski_Pierogi_z_miesem_recznie_klejone/82150.html
1
0
13
Soczewica 46%, mąka pszenna (zawiera gluten), woda, olej roślinny, cebula smażona, bułka tarta, czosnek, papryka słodka, sól, pieprz, papryka ostra, kmin rzymski.
ręcznie klejone 400 g
33,53 zł/kg
Cena: 13,41 zł
PLN
https://dodomku.pl/Pieruski_Pierogi_z_soczewica_recznie_klejone/82152.html
1
0
1
Data przydatności 2024-04-09
opis produktu
ręcznie klejone 400 g
42,48 zł/kg
Cena: 16,99 zł
PLN
https://dodomku.pl/Pieruski_Pierogi_z_cielecina_recznie_klejone/82153.html
1
0
8
klejone 400 g
29,98 zł/kg
Cena: 11,99 zł
PLN
https://dodomku.pl/Pieruski_Pierogi_leniwe_recznie_klejone/82154.html
1
0
4
400 g
28,00 zł/kg
Cena: 11,20 zł
PLN
https://dodomku.pl/Pieruski_Kopytka_recznie_klejone/82155.html
1
0
1
klejone 400 g
30,53 zł/kg
Cena: 12,21 zł
PLN
https://dodomku.pl/Pieruski_Kluski_slaskie_recznie_klejone/82156.html
1
0
8
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3
Szemud
84-217
PL
PL5881981703
info@dodomku.pl
Królikowski
Adam
male
PL
adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski
100% - Adam Królikowski
5881981703
+48 58 66 007 66
https://dodomku.pl/
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
klienci
4.8
5