Kuter Fish Pasta z łososia BIO
Konserwa rybna sterylizowana. Łosoś - wyhodowano w Norwegii. Wysoka zawartość białka.
Zainteresował Cię produkt Pasta z łososia BIO marki Kuter Fish?
Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano Pasta z łososia BIO marki Kuter Fish:
łosoś atlantycki* (Salmo salar) rozdrobniony 54 %, kasza jaglana* 15 %, olej rzepakowy* 14 %, cebula* 8 %, sól, cukier kokosowy*, cytryna*, papryka słodka*, pieprz* (* certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość energetyczna: 1315 kJ/314 kcal
Tłuszcz: 22 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g
Węglowodany: 15 g
w tym cukry: 1,1 g
Białko: 20 g
Sól: 1,5 g
Producent marki Kuter Fish opisuje Pasta z łososia BIO tak:
Konserwa rybna sterylizowana. Łosoś - wyhodowano w Norwegii. Wysoka zawartość białka.
inne produkty w kategorii pasta rybna kanapkowa