Pan do Mar Pasztet z tuńczyka i BIO oliwkami
Pasztetz TUŃCZYKa (bonito, żółtopłetwego, wielkookiego, białego). Produkt sterylizowany. Katsuwonus pelamis (TUŃCZYK bonito), Thunnus albacares (TUŃCZYK żółtopłetwy),Thunnus obesus (TUŃCZYK wielkooki), Thunnus alalunga (TUŃCZYK biały) złowione w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.X.a.2)i środkowo-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 34.I.2-III.12).
Zainteresował Cię produkt Pasztet z tuńczyka i BIO oliwkami marki Pan do Mar?
Dowiedz się z jakich składników powstał produkt Pasztet z tuńczyka i BIO oliwkami marki Pan do Mar:
kawałki TUŃCZYKa 52 %, oliwki* 20 %, oliwa z oliwek extra virgin* 12 %, pasta ziemniaczana* 9 %, cebula* 4 %, czosnek*, sól morska (* składnik z rolnictwa ekologicznego). 47 % składników pochodzi z certyfikowanych uprawekologicznych
Energia: 667 kJ/157 kcal
Tłuszcz: 9,8 g
w tym kwasynasycone: 1,9 g
jednonienasycone: 5,8 g
wielonienasycone: 1,6 g
Węglowodany: 4,0 g
w tym cukry: < 1,0 g
Błonnik: 1,2 g
Białko:13,3 g
Sól: 1,5 g
Producent marki Pan do Mar opisuje Pasztet z tuńczyka i BIO oliwkami tak:
Pasztetz TUŃCZYKa (bonito, żółtopłetwego, wielkookiego, białego). Produkt sterylizowany. Katsuwonus pelamis (TUŃCZYK bonito), Thunnus albacares (TUŃCZYK żółtopłetwy),Thunnus obesus (TUŃCZYK wielkooki), Thunnus alalunga (TUŃCZYK biały) złowione w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.X.a.2)i środkowo-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 34.I.2-III.12).
inne produkty w kategorii pasta rybna kanapkowa
Poniżej pokazujemy inne wyroby należące tak jak Pan do Mar Pasztet z tuńczyka i BIO oliwkami do kategorii pasta rybna kanapkowa.
inne produkty marki Pan do Mar