Pan Do Mar Pikantna pasta z makreli z BIO papryką bezglutenowa
Pikantna pasta do smarowania na bazie filetu z makreli (Scomber scombrus/colias) z ekologiczną papryką i oliwą z oliwek extra virgin. Produkt sterylizowany.
MAKRELA została złowiona w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.VII.e/VIII.a-b-c/IX.a).
Idealny dodatek do tostów, sałatek, jajka bądź kanapek.
Na tej stronie znajdziesz przydatne informacje na temat produktu Pan Do Mar Pikantna pasta z makreli z BIO papryką bezglutenowa firmy Pan do Mar.
Dowiedz się z jakich składników powstał produkt Pan Do Mar Pikantna pasta z makreli z BIO papryką bezglutenowa marki Pan do Mar:
MAKRELA 55 %, papryka* 26 %, cebula* 8 %, oliwa z oliwek extra virgin* 6 %, płatki ziemniaczane* 4 %, czosnek*, pieprz*, sól morska. (* składnik z rolnictwa ekologicznego). 45 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych.
Wartość energetyczna: 533 kJ/128 kcal
Tłuszcz: 7,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 4,2 g
kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 1,5 g
Węglowodany: 4,6 g
w tym cukry: 1,8 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 9,0 g
Sól: 0,98 g
Producent marki Pan do Mar opisuje Pan Do Mar Pikantna pasta z makreli z BIO papryką bezglutenowa tak:
Pikantna pasta do smarowania na bazie filetu z makreli (Scomber scombrus/colias) z ekologiczną papryką i oliwą z oliwek extra virgin. Produkt sterylizowany.
MAKRELA została złowiona w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.VII.e/VIII.a-b-c/IX.a).
Idealny dodatek do tostów, sałatek, jajka bądź kanapek.
inne produkty w kategorii pasta rybna kanapkowa
Poniżej pokazujemy inne wyroby należące tak jak Pan Do Mar Pikantna pasta z makreli z BIO papryką bezglutenowa do kategorii pasta rybna kanapkowa.
inne produkty marki Pan do Mar