Lestello Wafle ryżowe w czekoladzie deserowej bezglutenowe
Wafle ryżowe Lestello wytwarzane są w 100 % z naturalnego ryżu brązowego, polane prawdziwą czekoladą.
Wafle ryżowe w czekoladzie deserowej nie zawierają glutenu dlatego mogą być spożywane przez osoby chorujące na celiakię i stosujące dietę bezglutenową.
W opakowaniu są 4 wafle. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
Chcesz dowiedzieć się więcej na temat produktu Wafle ryżowe w czekoladzie deserowej bezglutenowe firmy Lestello?
Dowiedz się z jakich składników powstał produkt Wafle ryżowe w czekoladzie deserowej bezglutenowe marki Lestello:
Czekolada deserowa 60 % (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (z SOI), naturalny aromat wanilii), ryż brązowy 40 %.
Producent marki Lestello opisuje Wafle ryżowe w czekoladzie deserowej bezglutenowe tak:
Wafle ryżowe Lestello wytwarzane są w 100 % z naturalnego ryżu brązowego, polane prawdziwą czekoladą.
Wafle ryżowe w czekoladzie deserowej nie zawierają glutenu dlatego mogą być spożywane przez osoby chorujące na celiakię i stosujące dietę bezglutenową.
W opakowaniu są 4 wafle. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
inne produkty w kategorii wafle ryżowe, kukurydziane i inne