Natumi Krem ryżowy do gotowania i pieczenia bez dodatku cukrów bezglutenowy BIO
Doskonale nadaje się do gotowania i pieczenia.
Produkt UHT.
Oglądasz produkt o nazwie Natumi Krem ryżowy do gotowania i pieczenia bez dodatku cukrów bezglutenowy BIO firmy Natumi.
Dowiedz się z jakich składników powstał produkt Natumi Krem ryżowy do gotowania i pieczenia bez dodatku cukrów bezglutenowy BIO marki Natumi:
woda, ryż* 9 %, olej słonecznikowy*, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego*, guma guar*, guma gellan, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość energetyczna - 390 kJ/94 kcal
Tłuszcz - 7,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 1,7 g
kwasy tłuszczowe wielonienasycone - 4,5 g
Węglowodany - 7,2 g
w tym cukry - 4,1 g
Błonnik - 0,6 g
Białko - 0,2 g
Sól - 0,11 g
Producent marki Natumi opisuje Natumi Krem ryżowy do gotowania i pieczenia bez dodatku cukrów bezglutenowy BIO tak:
Doskonale nadaje się do gotowania i pieczenia.
Produkt UHT.
Natumi
inne produkty w kategorii napoje ryżowe, owsiane, orkiszowe...