Jak powstał produkt Czekolada mleczna z mleka alpejskiego z nadzieniem kakaowym (40 %) oraz pokruszone ciastka kakaowe (12 %) firmy Milka - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
cukier, olej palmowy, tłuszcz kakaowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (8,5 %), mąka PSZENNA, miazga kakaowa, odtłuszczone MLEKO w proszku, serwatka w proszku (z MLEKA), tłuszcz MLECZNY, syrop glukozowo-fruktozowy, skrobia PSZENNA, emulgator (lecytyny SOJOWE), pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH, substancje spulchniające (E 503, E 501, E 500), sól, aromat, regulator kwasowości (E 524)
Producent marki Milka opisuje Czekolada mleczna z mleka alpejskiego z nadzieniem kakaowym (40 %) oraz pokruszone ciastka kakaowe (12 %) tak:
Milka
Czekolada mleczna z mleka alpejskiego z nadzieniem kakaowym (40 %) oraz pokruszone ciastka kakaowe (12 %).
Przechowywać w suchym miejscu. Chronić przed ciepłem.
Folia kurczliwa