Medusa Filety anchois w oleju słonecznikowym
Anchois to rodzaj przetworów z sardeli, która jest maleńką, bardzo tłustą rybą o dość charakterystycznym zapachu. Dostępna w małych słoiczkach, dla zakonserwowania rybki zanurzone są w zalewie z oleju słonecznikowego. Anchois to popularny składnik sałatek, dodatek do pizzy, a także świetna baza past rybnych i mięsnych farszów. W krajach basenu Morza Śródziemnego serwowane z oliwkami.
Zainteresował Cię produkt Filety anchois w oleju słonecznikowym marki Medusa?
Chcesz wiedzieć z czego wyprodukowano Medusa Filety anchois w oleju słonecznikowym? Sprawdź listę składników:
Anchois, olej słonecznikowy, sól.
Producent marki Medusa opisuje Filety anchois w oleju słonecznikowym tak:
Anchois to rodzaj przetworów z sardeli, która jest maleńką, bardzo tłustą rybą o dość charakterystycznym zapachu. Dostępna w małych słoiczkach, dla zakonserwowania rybki zanurzone są w zalewie z oleju słonecznikowego. Anchois to popularny składnik sałatek, dodatek do pizzy, a także świetna baza past rybnych i mięsnych farszów. W krajach basenu Morza Śródziemnego serwowane z oliwkami.
inne produkty w kategorii ryby w occie, w solance, w oleju