Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano płyn do naczyń zielone jabłuszko marki Ludwik:
5-15% anionowe środki powierzchniowo czynne, <5% niejonowe środki powierzchniowo czynne, <5% amfoteryczne środki powierzchniowo czynne, konserwant (Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol), kompozycja zapachowa
Producent marki Ludwik opisuje płyn do naczyń zielone jabłuszko tak:
Zielone jabłuszko
Płyn do mycia naczyń
- Bezwzględny dla tłuszczu
- Krystalicznie czyste i lśniące naczynia
- Gęsta konsystencja, świeży zapach zielonego jabłuszka
- pH neutralne dla skóry - łagodny dla dłoni, zawiera wyciąg z zielonej herbaty
Posiada Świadectwo Jakości Zdrowotnej PZH.
Przebadany dermatologicznie.
bezwzględny dla tłuszczu, extra siła mycia +25%*, biodegradowalna formuła, nowa ergonomiczna butelka, najwyższa jakość, *w porównaniu do wcześniejszej wersji płynu do naczyń Ludwik na podstawie badań wykonanych w niezależnym laboratorium badawczym
Uwaga. Działa drażniąco na oczy. W razie konieczności zasięgnięcia porady lekarza, należy pokazać pojemnik lub etykietę. Chronić przed dziećmi. W PRZYPADKU DOSTANIA SIĘ DO OCZU: Ostrożnie płukać wodą przez kilka minut. Wyjąć soczewki kontaktowe, jeżeli są i można je łatwo usunąć. Nadal płukać. Zawiera masę poreakcyjną 5-chloro-2-metylo-2H-izotiazol-3-onu i 2-metylo-2H-izotiazol-3-onu. Może powodować wystąpienie reakcji alergicznej.
Ludwik
Certyfikat systemu zarządzania jakością ISO 9001
Sposób użycia: Stosować 1 łyżeczkę płynu na 5 l wody. Po umyciu naczynia spłukać wodą zdatną do spożycia.
Butelka plastikowa
Polska
Poznaj prawdziwe opinie na temat towaru płyn do naczyń zielone jabłuszko firmy Ludwik. Poniższe oceny są subiektywne, ale zostały wystawione przez konsumentów, którzy zamówili ten produkt.
Jak dodać opinię ?
Jak dodać opinię?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.