Dowiedz się z jakich składników powstał produkt Sos spaghetti pikantny. Sos pomidorowy z zieloną papryką Jalapeno. Pasteryzowany marki Łowicz:
pomidory (156 g pomidorów użyto do wyprodukowania 100 g produktu), cebula, cukier, przecier jabłkowy, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, zioła (w tym oregano), przyprawy (w tym zielona papryka Jalapeno (0,08 %), pieprz czarny), ekstrakty przypraw
Producent marki Łowicz opisuje Sos spaghetti pikantny. Sos pomidorowy z zieloną papryką Jalapeno. Pasteryzowany tak:
pełen pomidorów, bez konserwantów, Polska Marka
Łowicz
Łowicz
Samo najlepsze!
Sos spaghetti pikantny. Sos pomidorowy z zieloną papryką Jalapeno. Pasteryzowany.
Chroń przed światłem. Po otwarciu przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 48 godzin.
Przepis na spaghetti z mięsem mielonym
Potrzebujesz: sos spaghetti pikantny Łowicz, ok. 400 g mięsa mielonego, 2 łyżki oleju, ok. 300 g makaronu spaghetti Lubella.
1. Mięso mielone podsmaż na 2 łyżkach oleju.
2. Dodaj sos i podgrzej ok. 3 minuty.
3. Podawaj z makaronem spaghetti.
Opakowanie sosu użyte w przepisie wystarczy do przygotowania dania dla 3 osób.
Słoik