Jak powstał produkt Pasta warzywna z ciecierzycą, czerwoną fasolą, papryką i pieprzem caynne. Produkt sterylizowany firmy Łowicz - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
gotowana ciecierzyca (32 %), papryka (czerwona (13,5 %), zielona (4 %), żółta (3,5 %)), gotowana czerwona fasola (18,5 %), woda, koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, cebula, sól, suszone warzywa, przyprawy w tym pieprz cayenne (0,05 %) (zawierają gorczycę), zioła
Producent marki Łowicz opisuje Pasta warzywna z ciecierzycą, czerwoną fasolą, papryką i pieprzem caynne. Produkt sterylizowany tak:
100 % naturalnych składników, źródło białka, źródło błonnika pokarmowego, Polska Marka
Łowicz
Łowicz
Samo najlepsze!
Pasta warzywna z ciecierzycą, czerwoną fasolą, papryką i pieprzem caynne. Produkt sterylizowany.
Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 48h.
Podawać na zimno.
Doskonale nadaje się do: pieczywa, naleśników, pierogów
Słoik
MW FOOD Sp. z o.o.
ul. Chopina 10,
34-100 Wadowice
MW FOOD Sp. z o.o.
ul. Chopina 10,
34-100 Wadowice