Chcesz wiedzieć z czego wyprodukowano Lisner Rybka na raz po grecku? Sprawdź listę składników:
35 % opiekane filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus) (30 % śledź, mąka kukurydziana, olej rzepakowy, ocet spirytusowy), woda, 19,3 % warzywa smażone (10 % marchew, 4 % cebula, 2 % seler, 2 % pietruszka, olej rzepakowy), 6,8 % koncentrat pomidorowy, cukier, sól, skrobia modyfikowana, ocet spirytusowy, ekstrakt papryki słodkiej, przyprawy, substancje konserwujące (benzoesan sodu, sorbinian potasu)
Producent marki Lisner opisuje Panierowane, opiekane, krojone filety śledziowe bez skóry w sosie pomidorowym ze smażonymi warzywami tak:
Lisner
Panierowane, opiekane, krojone filety śledziowe bez skóry w sosie pomidorowym ze smażonymi warzywami.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Tacka
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska