Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano Marynowane filety śledziowe bez skóry z ogórkiem konserwowym i czosnkiem w zalewie z olejem rzepakowym marki Lisner:
54 % filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)*, woda, 6,7 % cebula marynowana, cukier, 5,4 % ogórek konserwowy, olej rzepakowy, sól, ocet spirytusowy, 0,7 % czosnek, 0,4 % czosnek niedźwiedzi, mieszanka przypraw
Producent marki Lisner opisuje Marynowane filety śledziowe bez skóry z ogórkiem konserwowym i czosnkiem w zalewie z olejem rzepakowym tak:
słodko-kwaśne
Lisner
Marynowane filety śledziowe bez skóry z ogórkiem konserwowym i czosnkiem w zalewie z olejem rzepakowym.
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +7 °C. Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Słoik
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań