Dowiedz się z jakich składników powstał produkt Pasta jajeczna z grzybami marki Lisner:
olej rzepakowy, 19 % jaja gotowane, 12 % grzyby konserwowe (8 % pieczarki, 4 % kurki), woda, 6 % smażona cebula [5,1 % cebula, koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, cukier, sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), pieprz], cukier, 3 % smażona cebula z grzybami [1,7 % cebula, 1 % suszone maślaki, olej rzepakowy, mieszanka przyprawowa (warzywa suszone, wzmacniacz smaku: E621; hydrolizat białka sojowego, barwnik: ryboflawiny), regulator kwasowości (kwas cytrynowy)], 2 % cebula granulowana, sól, natka pietruszki, żółtko jaja, mielona gorczyca, ocet spirytusowy, kurkuma, szczypiorek, pieprz czarny, ekstrakt z papryki, aromat (zawiera mleko), regulator kwasowości (kwas mlekowy), substancje konserwujące (benzoesan sodu, sorbinian potasu)
Producent marki Lisner opisuje Pasta jajeczna z grzybami tak:
Lisner
Pasta jajeczna z grzybami.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Pot
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska