Jak powstał produkt Praliny z czekolady mlecznej z delikatnie rozpływającym się nadzieniem (44 %) firmy Lindt - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
cukier, tłuszcze roślinne (kokosowy, z nasion palmy), tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, laktoza, bezwodny tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyny (soja), ekstrakt słodowy jęczmienny, aromaty, Czekolada mleczna: Masa kakaowa: minimum 32 % Masa mleczna: minimum 21 %
Producent marki Lindt opisuje Praliny z czekolady mlecznej z delikatnie rozpływającym się nadzieniem (44 %) tak:
Lindt
Praliny z czekolady mlecznej z delikatnie rozpływającym się nadzieniem (44 %).
Produkt wrażliwy na temperaturę. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Pudełko