Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano Praliny z czekolady mlecznej, gorzkiej i białej z delikatnie rozpływającym się nadzieniem (44 %) marki Lindt:
cukier, tłuszcze roślinne (kokosowy, z nasion palmy), tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, laktoza, odtłuszczone mleko w proszku, bezwodny tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyny (soja), ekstrakt słodowy jęczmienny, aromaty, laska wanilii, Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 32 %, masa mleczna minimum 21 %, Czekolada gorzka: masa kakaowa minimum 60 %
Producent marki Lindt opisuje Praliny z czekolady mlecznej, gorzkiej i białej z delikatnie rozpływającym się nadzieniem (44 %) tak:
Lindt
Praliny z czekolady mlecznej, gorzkiej i białej z delikatnie rozpływającym się nadzieniem (44 %).
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu - produkt wrażliwy na temperaturę.
Pudełko
Polska
Lindt & Sprüngli (Poland) Sp. z o.o.
ul. Franciszka Klimczaka 1,
02-797 Warszawa