Chcesz wiedzieć z czego wyprodukowano Krakus parówki z szynki? Sprawdź listę składników:
mięso wieprzowe z szynki (90 %), sól, glukoza, skrobia modyfikowana, stabilizatory (octany sodu, cytryniany sodu), białko wieprzowe kolagenowe, aromaty, przeciwutleniacze (kwas askorbinowy, askorbinian sodu, izoaskorbinian sodu), syrop glukozowy niskoscukrzony, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca (azotyn sodu)
Producent marki Krakus opisuje Kiełbasa wieprzowa homogenizowana wędzona parzona tak:
Produkt wysokiej jakości, ze szlachetnego mięsa z szynki wieprzowej, delikatnie wędzony dymem bukowym, co nadaje niepowtarzalny smak i aromat.
20 % gratis, wędzone dymem bukowym, 90 % mięsa, bez dodatku glutaminianu monosodowego, produkt bezglutenowy
Krakus
Kiełbasa wieprzowa homogenizowana wędzona parzona.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Znak przekreślonego kłosa - PL-083-012
Masa netto: 240 g e (200 g + 40 g)
Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +6 °C. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 godzin.
Tacka
Polska
Animex Foods sp. z o.o.
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa,
Oddział w Morlinach,
Morliny 15,
14-100 Ostróda,
Polska
Animex Foods sp. z o.o.
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa