Dowiedz się z jakich składników powstał produkt Barszcz czerwony. Produkt pasteryzowany marki Krakus:
sok z buraków ćwikłowych z zagęszczonego soku (58%), woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku, cukier, sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, warzywa i ekstrakty warzywne (zawierają seler), przyprawy i ekstrakty przypraw, aromaty (zawierają seler, mleko)
Producent marki Krakus opisuje Barszcz czerwony. Produkt pasteryzowany tak:
Barszcz to smak polskiej wigilii
A barszcz Krakus - na zagęszczonym soku z buraków, bez konserwantów - to wyborna zupa, na którą zasługujesz nie tylko od święta. Dzięki sprawdzonemu od lat przepisowi, barszcz Krakus zachwyca doskonałym smakiem, wyrazistym i zarazem delikatnym. Możesz podać go tradycyjnie, z uszkami lub pasztecikami. Zupę podawaj w wielkiej, rodzinnej wazie... Bo porcja familijna barszczu Krakus jest w sam raz, gdy przygotowujesz uroczysty obiad dla swojej rodziny.
z buraków uprawianych w Polsce, bez konserwantów, łatwy w przygotowaniu, wystarczy podgrzać, intensywny bordowy kolor
Krakus
Krakus
Gwarancja Smaku
Krakus
Marka Eksportowa
Barszcz czerwony. Produkt pasteryzowany
Po otwarciu przechowywać w lodówce, tak jak świeże zupy. Spożyć w ciągu 48 godzin.
Sposób przygotowania: wystarczy podgrzać.
Karton
Agros Nova Food Sp. z o.o. Sp. k.
al. Stanów Zjednoczonych 61 A
04-028 Warszawa
Poland
Wyprodukowano przez:
ZPOW Agros Nova Sp. z o.o. Sp. k.
ul. Gen. Władysława Sikorskiego 5
99-400 Łowicz
Poland
Agros Nova Sp. z o.o. Sp. k.
al. Stanów Zjednoczonych 61 A
04-028 Warszawa
Poland