Cocoa Rabarbar w czekoladzie creamy BIO
Rabarbar oblany czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca. Produkt odpowiedni dla wegan.
Zastanawiasz się nad zakupem produktu Rabarbar w czekoladzie creamy BIO marki Cocoa?
Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano Rabarbar w czekoladzie creamy BIO marki Cocoa:
Czekolada* 50 % (cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, nieprażone ziarno kakaowca*, MIGDAŁY*, sproszkowany napój kokosowy*, wanilia Bourbon*), rabarbar* 50 % (rabarbar* 68 %, koncentrat soku jabłkowego* 31 %, olej słonecznikowy* 1 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Masa kakaowa min. 47 %.
Producent marki Cocoa opisuje Rabarbar w czekoladzie creamy BIO tak:
Rabarbar oblany czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca. Produkt odpowiedni dla wegan.
inne produkty w kategorii czekolada