Jak powstał produkt Barszcz czerwony. Produkt pasteryzowany firmy Jamar - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
sok z buraków ćwikłowych z zagęszczonego soku (52%), woda, koncentrat soku jabłkowego, cukier, sol, warzywa suszone (cebula, seler, pietruszka), przyprawy, suszony koncentrat soku z cebuli, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty
Producent marki Jamar opisuje Barszcz czerwony. Produkt pasteryzowany tak:
na burakach z polskich upraw, na wodzie ze źródeł jurajskich
Jamar
Jamar
Kochaj Energię!
20 lat pasji! do warzyw i owoców
Barszcz czerwony. Produkt pasteryzowany.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż kilka dni.
Sposób przygotowania:
Produkt gotowy do spożycia. Przed otwarciem wstrząsnąć. Przelać do garnka i podgrzewać na małym ogniu 2-3 min, od czasu do czasu mieszając. Nie gotować.
Karton
ZPS „JAMAR" Szczepaniak sp. j.
Albertów 69
42-165 Lipie
Polska