Dowiedz się z jakich składników powstał produkt Kaszka mleczno-bananowa Bio marki Holle:
demeter PSZENNA mąka pełnoziarnista** (34%), odtłuszczone MLEKO w proszku* (16,5%), SERWATKA w proszku* (częściowo pozbawiona soli mineralnych) (11%), oleje roślinne* (olej palmowy*, olej rzepakowy*, olej słonecznikowy*), słodka SERWATKA w proszku* (10%), sproszkowany banan* (8,5%), maltodekstryna*, węglan wapnia, witamina A, tiamina (witamina B1), witamina D, * rolnictwo ekologiczne, ** rolnictwo biodynamiczne (Demeter)
Producent marki Holle opisuje Kaszka mleczno-bananowa Bio tak:
bez dodatku cukru (zawiera naturalnie występujące cukry), produkt rolnictwa ekologicznego
Holle
Kaszka mleczno-bananowa Bio
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Po otwarciu zużyć w ciągu 2 tygodni.
Sposób przygotowania: do 130 ml przegotowanej wody, ostudzonej do temperatury ok. 50°C, wsypać 40 g kaszki (ok. 4-5 łyżek), dokładnie wymieszać, nie gotować!
Podawać w temperaturze ok. 37°C.
Nie podgrzewaj w mikrofalówce.
Przestrzegaj instrukcji właściwego przygotowania.
Karton
Holle baby food AG
Lörracherstrasse 50
CH-4125 Riehen
Szwajcaria