Gerima Kwas chlebowy Wileński
Kwas chlebowy naturalny bez konserwantów.


Na tej stronie znajdziesz przydatne informacje na temat produktu Gerima Kwas chlebowy Wileński firmy Gerima.
Wiedza o produkcie jest ważna - sprawdź listę składników Gerima:
woda, cukier, suchary chlebowe 2,4 % (warzony słód ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, dwutlenek węgla.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 154 kJ/36 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 8,1 g
w tym cukry: 7,1 g
Białko: 0 g
Sól: 0,02 g
Producent marki Gerima opisuje Gerima Kwas chlebowy Wileński tak:
Kwas chlebowy naturalny bez konserwantów.
Gerima
Jak nasi klienci oceniają jakość wyrobu Gerima Kwas chlebowy Wileński firmy Gerima? Czy możesz polegać na tych opiniach? Gusta klientów są różne, ale co ważne - w sklepie dodomku.pl opinie o produktach wystawiać mogą tylko osoby, które dany produkt kupiły, co sprawia, że są to opinie wiarygodne.
Jak dodać opinię?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 4 ocen.
- Beata , 2015-09-13 17:51:09smaczne
inne produkty w kategorii kwas chlebowy
Poniżej pokazujemy inne wyroby należące tak jak Gerima Kwas chlebowy Wileński do kategorii kwas chlebowy.
Cena: 8,54 zł
PLN https://dodomku.pl/Eko_Natura_Kwas_chlebowy_bezglutenowy_BIO/53416.html2025-07-30
Uzdatniona woda, chleb żytni bio, (mąka żytnia, woda), cukier bio, drożdze bio, sok malinowy bio 2%.


Cena: 8,62 zł
PLN https://dodomku.pl/Eko_Natura_Kwas_chlebowy_z_sokiem_malinowym_bezglutenowy_BIO/54926.html2024-05-30
uzdatniona woda, chleb żytni* (mąka ŻYTNIA*, woda), miód nektarowy wielokwiatowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)


Cena: 9,46 zł
PLN https://dodomku.pl/Eko_Natura_Kwas_chlebowy_tradycyjny_na_miodzie_bezglutenowy_BIO/111870.html2024-05-30