Jak powstał produkt Wedel Czekotubka Krem czekoladowy firmy Wedel - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), mleko pełne w proszku (7 %), mleko odtłuszczone w proszku (7 %), serwatka w proszku (z mleka), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (6 %), miazga z orzechów laskowych (2 %), czekolada (1,5 %) (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyny sojowe, aromat), emulgator: lecytyny sojowe, aromat
Producent marki Wedel opisuje Wedel Czekotubka Krem czekoladowy tak:
nowe opakowanie - ta sama receptura
POZOSTAWIENIE NAKRĘTKI MAŁEM U DZIECKU MOŻE GROZIĆ ZADŁAWIENIEM.
E. Wedel
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Przed zjedzeniem wygnieć mnie.
Tubka