Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano Przygotowanie pasteryzowanego soku do produkcji lizaków lodowych, 4 różne smaki: truskawka, wiśnia, pomarańcza, cytryna marki Dolfin:
woda, cukier, soki owocowe (wyprodukowano z koncentratu): truskawka 6 % w smaku truskawkowym, wiśnia 6 % w smaku wiśni, pomarańcza 6 % w smaku pomarańczowym, cytryna 6 % w smaku cytrynowym, jabłko 3 % w smakach truskawkowym i wiśniowym), syrop glukozowo-fruktozowy, kwas: kwas cytrynowy, substancje zagęszczające: guma guar, mączka chleba świętojańskiego, guma ksantanowa, aromaty
Producent marki Dolfin opisuje Przygotowanie pasteryzowanego soku do produkcji lizaków lodowych, 4 różne smaki: truskawka, wiśnia, pomarańcza, cytryna tak:
Dolfin
Przygotowanie pasteryzowanego soku do produkcji lizaków lodowych, 4 różne smaki: truskawka, wiśnia, pomarańcza, cytryna.
400 ml e
10 x 40 ml
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Najlepiej spożyć przed: patrz z boku opakowania.
Osad na dnie jest rezultatem naturalnej sedymentacji soku owocowego. Wstrząśnij i umieść w zamrażarce w temp.-18 °C do momentu zamrożenia. Pociągnij wzdłuż linii. Jeśli produkt nie zamroził się, ponownie wstrząśnij go i włóż do zamrażarki.
Torebka
DOLFIN SPA
S.S. 114 Km 71,
043 95018 Carruba Riposto (CT)
Włochy
Tel. +39097780410
Fax +39 0957787279