Dowiedz się z jakich składników powstał produkt Czekolada mleczna marki Baron:
cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, mleko odtłuszczone w proszku, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcze roślinne (palmowy, shea), tłuszcz mleczny, emulgatory (lecytyny (z soi), polirycynooleinian poliglicerolu), pasta orzechowa (orzechy laskowe, orzeszki arachidowe), aromat, Masa kakaowa minimum 25 %, Zawartość suchej masy mlecznej minimum 14 %, Oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne
Producent marki Baron opisuje Czekolada mleczna tak:
Baron
Czekolada mleczna.
Najlepiej spożyć przed końcem: Numer partii: patrz spód opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Pudełko
Wyprodukowano przez:
KDC POMORZANKA Sp. z o.o.
Oddział w Słupsku,
ul. Koszalińska 9,
76-200 Słupsk
dla:
Millano sp. z o.o. S.K.A.
ul. Wysogotowska 15,
62-081 Przeźmierowo
Poland
Millano sp. z o.o. S.K.A.
ul. Wysogotowska 15,
62-081 Przeźmierowo
Poland