Cocoa Daktyle w surowej czekoladzie BIO
SKŁADNIKI
czekolada*50% (cukier w kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, wanilia BOURBON*), daktyle*50% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1914 kJ / 459 kcal
Tłuszcz: 62,00 g;
w tym kwasy nasycone: 17,00 g;
Węglowodany: 47,00 g;
w tym cukry: 45,00 g;
Białko: 5,00 g;
Sól: 0,10 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Oglądasz produkt o nazwie Daktyle w surowej czekoladzie BIO firmy Cocoa.
Jak powstał produkt Daktyle w surowej czekoladzie BIO firmy Cocoa - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
Czekolada* 50% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanillia Bourbon*), daktyle*50% (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Producent marki Cocoa opisuje Daktyle w surowej czekoladzie BIO tak:
SKŁADNIKI
czekolada*50% (cukier w kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, wanilia BOURBON*), daktyle*50% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1914 kJ / 459 kcal
Tłuszcz: 62,00 g;
w tym kwasy nasycone: 17,00 g;
Węglowodany: 47,00 g;
w tym cukry: 45,00 g;
Białko: 5,00 g;
Sól: 0,10 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
inne produkty w kategorii rodzynki w czekoladzie