Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano Pulpety z mięsa oddzielonego mechanicznie z kurczaka i mięsa wieprzowego w sosie pomidorowym z warzywami. Produkt sterylizowany marki Pamapol:
woda, mięso oddzielonego mechanicznie z kurczaka 11,6%, mięso wieprzowe 5,7%, koncentrat pomidorowy 4,7%, warzywa w zmiennych proporcjach (marchew 2,4%, pietruszka 0,8%, seler korzeń), cebula smażona 2,3% (cebula, smalec wieprzowy), teksturowane białko sojowe, skrobia modyfikowana, bułka tarta (mąka pszenna, mąka żytnia, woda, cukier, drożdże piekarskie, sól, smalec wieprzowy), mąka pszenna, cukier, sól, przyprawy (w tym gorczyca), warzywa suszone (marchew, pasternak, cebula, pietruszka, lubczyk, por), białka sojowe, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, zioła, glukoza, ekstrakt drożdżowy, aromat, olej roślinny rzepakowy, barwnik: ekstrakt z papryki
Bez dodatku substancji konserwujących
Producent marki Pamapol opisuje Pulpety z mięsa oddzielonego mechanicznie z kurczaka i mięsa wieprzowego w sosie pomidorowym z warzywami. Produkt sterylizowany tak:
porcja na raz!, supercena!, bez dodatku substancji konserwujących
Pamapol
Pulpety z mięsa oddzielonego mechanicznie z kurczaka i mięsa wieprzowego w sosie pomidorowym z warzywami. Produkt sterylizowany.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
Sposób przygotowania:
- Zawartość opakowania przełożyć do garnka
- Podgrzewać od czasu do czasu mieszając
- Podawać na ciepło z pieczywem, ziemniakami lub innymi dodatkami
Puszka konserwowa
Produkt UE