Alb Gold Makaron jajeczny Nitka orkisz BIO
Składniki: ekologiczna mąka orkiszowa TYP 630, ekologiczne jaja
Makaron idealny do zup. Nadaje się również do sałatek oraz dań azjatyckich.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1552kJ / 366 kcal;
Tłuszcz: 3 g;
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,9 g;
Węglowodany: 73 g;
w tym cukry: 0,6 g;
Błonnik: 1,6 g;
Białko: 11,0 g;
Sól: 0,05 g
Chcesz dowiedzieć się więcej na temat produktu Makaron jajeczny Nitka orkisz BIO firmy Alb Gold?
Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano Makaron jajeczny Nitka orkisz BIO marki Alb Gold:
mąka z pszenicy orkisz typ 630, jaja (10%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Producent marki Alb Gold opisuje Makaron jajeczny Nitka orkisz BIO tak:
Składniki: ekologiczna mąka orkiszowa TYP 630, ekologiczne jaja
Makaron idealny do zup. Nadaje się również do sałatek oraz dań azjatyckich.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1552kJ / 366 kcal;
Tłuszcz: 3 g;
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,9 g;
Węglowodany: 73 g;
w tym cukry: 0,6 g;
Błonnik: 1,6 g;
Białko: 11,0 g;
Sól: 0,05 g
inne produkty w kategorii makaron