Jak powstał produkt Amur biały w sosie Teriyaki. Konserwa rybna sterylizowana firmy Fala - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
ryba (amur biały* / Ctenopharyngodon idella / wyhodowane w akwakulturach polskich) 50%, sos teriyaki 50% [woda, sos sojowy (soja, woda, mąka pszenna, sól), cukier, czosnek suszony mielony, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar; skrobia kukurydziana modyfikowana], *z połączonych kawałków ryby
Producent marki Fala opisuje Amur biały w sosie Teriyaki. Konserwa rybna sterylizowana tak:
łatwe otwieranie
Fala
Amur biały w sosie Teriyaki. Konserwa rybna sterylizowana.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Puszka
Wyprodukowano dla
Bakoma Sp. z o.o.,
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 000
Wyprodukowano dla
Bakoma Sp. z o.o.,
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia: 801 340 000