Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano Flaczki wieprzowe w sosie pomidorowym. Produkt sterylizowany marki Pudliszki:
woda, żołądki wieprzowe 26 %, warzywa (cebula 2 %, seler, pietruszka, marchew 0,7 %), koncentrat pomidorowy 2 %, mąka pszenna, skrobia modyfikowana, sól, olej rzepakowy, przyprawy, naturalne aromaty, czosnek, majeranek
Producent marki Pudliszki opisuje Flaczki wieprzowe w sosie pomidorowym. Produkt sterylizowany tak:
bez substancji konserwujących, wzmacniaczy, smaku barwników
Pudliszki
Flaczki wieprzowe w sosie pomidorowym. Produkt sterylizowany.
Najlepiej spożyć przed: data, kod produkcji na wieczku. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Produkt po otwarciu i podgrzaniu należy spożyć w całości.
Słoik